Протеїновий кондиціонер для волосся IdHair Curly Xclusive Protein Conditioner 250мл
search
  • Протеїновий кондиціонер для волосся IdHair Curly Xclusive Protein Conditioner 250мл

Протеїновий кондиціонер для волосся IdHair Curly Xclusive Protein Conditioner

716 грн
Об`єм
Кількість

Відновлюючий та зміцнюючий кондиціонер, багатий гідролізованим рослинним білком і зміцнюючим комплексом, який глибоко проникає у волосся і відновлює його зсередини. Олія жожоба робить волосся блискучим, а молочна кислота закриває кутикулу, зменшує пушистість волосся та негативного впливу навколишнього середовища.

Білковий кондиціонер корисний для кучерявого волосся, схильного до сухості, пушистості або посічених кінчиків. Кучеряве волосся має природну пористу структуру, воно легко втрачає вологу та більш чутливе до стресових факторів навколишнього середовища, термічної укладки або хімічної обробки. Кондиціонер Curly Xclusive Protein Conditioner проникає в структуру волосся та зміцнює його зсередини, відновлює природну еластичність, зменшує посіченість кінчиків та покращує зовнішній вигляд.

Кондиціонер Curly Xclusive Protein Conditioner розгладжує кутикулу на волоcсі, зменшує пушистість та покращує блиск. Для кучерявого волосся протеїновий кондиціонер краще використовувати у поєднанні зі зволожуючим кондиціонером, щоб підтримувати здоровий баланс вологи та білка у волоссі. Ідеальний баланс може зробити кучеряве волосся найгарнішим і найприємнішим на дотик.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на вологе волосся, потім ретельно змийте. Для досягнення інтенсивного результату залиште кондиціонер на волоссі на 5-10 хвилин, змийте.

IdHAIR
50000095

Характеристики

Тип волосся
Для кучерявих
Країна виробник
Швеція

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.