Шампунь для м'якості волосся Orofluido Asia Zen Control Shampoo 200мл
search
  • Шампунь для м'якості волосся Orofluido Asia Zen Control Shampoo 200мл

Шампунь для м'якості волосся Orofluido Asia Zen Control Shampoo

535 грн
Об`єм
Кількість

Якщо після миття голови ви часто помічаєте, що волосся погано розчісується і виглядає не зовсім презентабельно, то щоб позбутися цього, важливо підібрати гідний засіб. Іспанська марка Orofluido розробила шампунь, який містить спеціальну формулу. Вона підвищує гладкість волосся. Шампунь утворює м'яку піну, яка схожа за своєю консистенцією на вершки. Піна делікатно очищує волосся.

Шампунь має сильний вплив. Склад збагачено олією камелії під назвою Цубакі, екстрактом бамбука, рисовою олією, пантенолом і кукурудзяним крохмалем. Олія Цубакі розгладжує волосся, рисова олія насичує, екстракт бамбука підвищує його еластичність. Пантенол підтримує необхідний рівень вологи. Він глибоко проникає в стрижень волосся, зміцнює і робить його цілісним, відновлює і запобі появу посічених кінчиків. Кукурудзяний гидролізірований крохмаль не дозволяє волоссю сплутуватися, робить його слухнянішим.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Помасажуйте кілька хвилин, ретельно розподіляючи шампунь. Змийте водою.

Revlon Professional
7220398000

Характеристики

Тип волосся
Для пошкоджених
Для сухих
Країна виробник
Іспанія

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.