Гель проти пушистості волосся idHair Curly Xclusive Anti-Frizz Curl Gel 200мл
search
  • Гель проти пушистості волосся idHair Curly Xclusive Anti-Frizz Curl Gel 200мл

Гель проти пушистості волосся idHair Curly Xclusive Anti-Frizz Curl Gel

716 грн
Об`єм
Кількість

Гель забезпечує стійкі та чіткі локони, прибираючи пушистість. Натуральні рослинні полімери для укладання, роблять гель стійким до вологи та забезпечують захист від температури до 230°C. Пантенол зволожує та захищає ваші локони, а гуарові боби роблять їх м’якими, як шовк. idHair Curly Xclusive не містить глютену, підходить для веганів і забезпечує захист від ультрафіолету та захищає колір локонів завдяки екстрактам насіння соняшнику.

Поєднання інгредієнтів у гелі Curly Xclusive Anti-Frizz Gel є правильним вибором для укладання кучерявого волосся, оскільки він забезпечує фіксацію та зволоження, не обтяжуючи волосся. Гелеподібна текстура окреслює локони та зменшує пушистість, створюючи чіткий пружний візерунок локонів. Подивіться уважніше на цінні ключові інгредієнти: 

– ПОЛІТАКОНАТ НАТРІЮ Плівкоутворюючий інгредієнт, який забезпечує фіксацію та чіткість локонів. Допомагає зменшити електричну статику та розпушування локонів. 

– PROPANEDIOL Компонент, який допомагає зволожити волосся та запобігти сухості. 

– ГУАРОВА КВАСОЛЯ Пом’якшує волосся та допомагає покращити чіткість локонів.

– ПАНТЕНОЛ Провітамін B5, який покращує здоров’я та зовнішній вигляд волосся. Допомагає забезпечити зволоження та підвищити еластичність локонів. 

– ЕКСТРАКТ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ Забезпечує антиоксидантами, які захищають волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища та забезпечують захист від ультрафіолету

Застосування: рівномірним шаром нанесіть на вологе волосся та сформуйте локони, розчісуючи їх починаючи від кінчиків. Коли волосся повністю висохне, можете легкими рухами зробити «розмивання» для створення сучасного вигляду з м’якими чіткими кучерями. 

IdHAIR
50000098

Характеристики

Тип волосся
Для кучерявих
Країна виробник
Швеція
chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.