Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Classic Intensive Action 10x10ml
search
  • Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Classic Intensive Action 10x10ml

Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Classic Intensive Action 10x10ml

1 800 грн
Кількість

Лосьйон в ампулах Farmagan Placentrix Classic Intensive Action використовується при сильному випаданні волосся, відновлюючи їх ріст. Рекомендується використовувати при випадках: телогенової дифузійної симптоматичної алопеції - випадання при голодуванні, сезонне випадання, гострий стрес, радикальні дієти; гіповітаміноз, авітаміноз, проблеми шлунково-кишкового тракту і багато чого іншого.

До складу лосьйону входять такі рослинні екстракти як: деревій, квіти мати-й-мачухи, кора хінного дерева. Всі вони надають інтенсивну стимулюючу дію і додатковий ефект на фолікули. Такі активні речовини: цинк, нікотинамід і токоферолу нікотинат, гідролізовані мукополісахариди, білковий гідролізат дріжджів відмінно впливають на регуляцію кровообіг, зміцнюють корені волосся та активізують ороговілий епідермальний шар.

Регулярне застосування даного засобу сприяє підтримці шкіри голови в здоровому стані, а також надає волоссю додаткового блиску.

Спосіб застосування: Нанести масажними рухами засіб на проділи. Не змивати!

Застосовувати 1 ампулу в день протягом 12 днів, потім скоротити до 2-3 ампул на тиждень. Для більш інтенсивного впливу рекомендується починати з лінії Placentrix Plus.

Farmagan
FM12-F35V10010

Характеристики

Тип волосся
Проти випадіння
Країна виробник
Італія

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.