Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Plus Intensive Action 10x10ml
search
  • Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Plus Intensive Action 10x10ml

Лосьйон від випадання волосся інтенсивного дії в ампулах Farmagan Placentrix Plus Intensive Action 10x10ml

2 450 грн
Кількість

Лосьйон в ампулах Farmagan Placentrix Plus використовується при сильному випаданні волосся, коли необхідно стимулювати відновлення його ріст. Продукт являє собою водно-спиртовий розчин з тріхогеном, насичений активними інгредієнтами рослинного походження і вітамінами, які використовуються для запобігання втрати волосся, надають живильну і зміцнюючу дію. Регулярне застосування даного засобу сприяє підтримці волосся і шкіри голови в здоровому стані.

Лосьйон в ампулах Farmagan Placentrix Plus рекомендується використовувати при таких випадках як: анагенова алопеція (хіміотерапія, променева терапія, сильне отруєння),телогенова алопеція (лейкемія, туберкульоз, цироз, пухлини, хвороба Ходжкіна).

Спосіб застосування: Нанесіть засіб на вологе волосся після миття шампунем інтенсивної дії лінії Placentrix Plus. Масажними рухами розподіліть по шкірі голови. Не змивати!

Застосовувати 1 ампулу через день протягом 3 тижнів, потім по 2 ампули в тиждень протягом, як мінімум, 3 місяців. Після інтенсивного догляду з шампунем і лосьйоном лінії Placentrix Plus, застосовувати ще через день протягом 20 днів лосьйон в ампулах лінії Placentrix Classic. Слід частіше застосовувати продукт восени та навесні.

Farmagan
FM12-F35V10020

Характеристики

Тип волосся
Проти випадіння
Країна виробник
Італія

Можливо вам також сподобається

chat Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.